Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Privatflytt – Kontorsflytt

Pianoflytt

Tips - flyttpackning

Undvik att blanda föremål från olika rum i samma flyttkartong, detta förenklar uppackningen för dig.

Använd riktiga flyttkartonger dem är i särklass bäst att packa i och märk flyttkartongerna tydligt, både på toppen och sidorna.

Börja packa föremål som du inte behöver i förväg.

Packa en flyttkartong med viktiga saker som du behöver direkt efter flyttet och se till att den lastas sist i flyttbilen (tänk dig att de du packat i denna kartong får dig att klara de närmaste dagarna utan problem, med necessär, rena kläder etc).

Om du demonterar möbler se till att stoppa alla delar i en märkt påse, ta även hand om nycklar till skåp och dörrar och förvara dem på säkert ställe.

Ta ned lösa hylldelar, stapla dem och linda med snöre eller sträckfilm (använd inte tejp på möbler stark tejp kan skada möblerna).

Försök packa elektronisk utrustning i originalkartongen, använd annars bubbelplast.

Kläder kan packas i resväskor, säckar, flyttkartonger eller för hängande kläder i speciella flyttgarderober.

Böcker: packa endast ca en tredjedel av flyttkartongen med böcker, kartongen blir snabbt mycket tung. Resten av utrymmet packas med lättare föremål till exempel kuddar, filtar eller dylikt. En kartong ska väga ca 20 kg.

För stora apparater se till att kontrollera bruksanvisningar för att se om det finns särskilda instruktioner om hur de ska flyttas.

Rulla ihop mattor och bäddmadrasser och knyt om dem med snöre. Även andra långa föremål som skidor, gardinstänger mm kan buntas och snöras.

Förbered även källare och vind inför flyttet.

Använd inte kartonger utan toppar. Kartonger utan toppar gör det omöjligt att stapla dem på rätt sätt i flyttbilen.

Tänk på att allt som går i en kartong ska ner i kartong, ju mer du förberett desto snabbare och bättre går flyttet